Over ons

Ons team staat voor warme en heldere communicatie, transparantie, efficiëntie en hoge kwaliteit.

RS Sfeertuinen – staat voor persoonlijk en warm contact. Wij denken graag met u mee. Onze inspiratie gesprekken voorafgaand aan een project zorgen dat wij altijd een buitengewoon plan op maat kunnen maken. Niet alleen de uitvoering maar ook de communicatie gedurende het project nemen wij ontzettend serieus!

Eigenaar Rico Stufken is gepassioneerd ondernemer. Door van jongs af aan al in de tuinen te zijn opgegroeid is dit zijn allergrootste passie. Hij weet zijn passie en ideeën dan ook vakkundig over te brengen zijn eigen collega’s of samenwerkende collega’s. Onze ervaring komt met name tot zijn recht de grotere tuinen en landgoederen. Omdat grotere tuinen nu eenmaal een andere aanpak vragen. Hierbij schakelen wij heel eenvoudig en nemen de volle verantwoordelijkheid van de oplevering van elk facet in elke tuin. Aangenaam kennis te maken met RS Sfeertuinen!

Elke nieuwe tuin heeft 4 fases:

Oriëntatie:  In de oriëntatie ronde neemt de klant of Rico contact op. Door telefonisch of online (bijv. Zoom) kennis te maken worden de ideeën en mogelijkheden in de tuin besproken. Ook wordt hier de vrijblijvende informatie verstrekt. 

Ontwerp:  In deze fase wordt het ontwerp gemaakt, zowel in 2D als 3D. Door online contact te houden weet de klant waar het ontwerp nu staat en vooraf hoe het eruit komt te zien. Aanpassingen zijn hier nog mogelijk. Nadat alles besproken is, het ontwerp naar wens is komt Rico langs om het contract te sluiten. Nu kan de realisatie beginnen!

Realisatie:  Nu worden de plannen tot realiteit gebracht. Dit kan door RS Sfeertuinen, maar dat kan ook door een al een bekende partij van de klant. Als RS Sfeertuinen de tuinaanleg regelt wordt dit in grote zorgvuldigheid gedaan. De meest specialistische handelingen die RS Sfeertuinen (nog) niet in huis heeft halen ze uit hun netwerk, vast betrouwbare bedrijven die vele projecten voor hen hebben uitgevoerd. Zo weten ze dat ze kwaliteit kunnen waarborgen.

Onderhoud:  Na een groot aantal projecten te hebben gerealiseerd vragen de meeste klanten ook of RS Sfeertuinen het onderhoud uit handen wil nemen. Dit doen ze dan ook met groot plezier. RS Sfeertuinen bied dan een jaarcontract aan met daarin in grove lijn wat ze verwachten te doen en geven hiervoor de gepaste prijs.