Tuin onderhoud

Wij ontzorgen volledig, uw tuin blijft als nieuw!

Als wij klaar zijn met het realiseren van uw tuindroom, dan wilt u natuurlijk lang genieten uw investering. Een goed onderhouden tuin is per slot van rekening het visitekaartje van uw bedrijf of woning en bovendien de plek om te ontspannen.

RS Sfeertuinen maakt samen met u een jaarplan voor het onderhoud. Hierin geeft u zelf aan met welke onderdelen we kunnen ondersteunen. Verzorgen we enkel het grove snoeiwerk? Of zorgen we dat de bestrating schoon blijft, uw beplanting voldoende voeding krijgt, onkruid wordt bestreden, beplanting word aangevuld en zelfs uw zwembad er fris bij blijft liggen? Aan u de keus.

Zonder dat jij het in de gaten hebt zorgen wij voor een tuin waar je het hele jaar onbezorgd van kan genieten. Uw persoonlijke tuinadviseur blijft de reis in uw tuin begeleiden.

Persoonlijk tuinadviseur

Als onderhoudspartij weten wat er speelt bij onze klanten. Hiervoor stellen wij bij ieder project een persoonlijk tuinadviseur aan. De tuinadviseur vertaalt uw tuinwensen richting de uitvoering en staan we garant voor een eenvoudige communicatie en efficiente uitvoering zonder dat u het merkt.

Tuinonderhoud en klaar voor elk seizoen

Elke tuin heeft haar eigen verzorging nodig. Toch zijn er belangrijke momenten waarop je tuin extra onderhoud nodig heeft. RS Sfeertuinen zorgt er voor dat uw tuin in alle seizoenen fris blijft. Zo maken wij uw tuin graag winterklaar of klaar voor de zomer. Borders, gazon en heggen pakken we aan en natuurlijk vergeten we de bestrating, de verlichting en de terrassen niet.

Ook onbezorgd genieten van uw tuin, zonder al dat onderhoud?

RS Sfeertuinen ontzorgt uw graag! Neem gerust contact met ons op. Op basis van een bezoek ter plaatse door een van onze tuinadviseurs, maken wij een plan en offerte op maat.