Tuin ontwerp

Onze perfectie en creativiteit voeren we door tot in alle hoeken

RS Sfeertuinen maakt op aanvraag een mooi tuin ontwerp. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers en te voelen aan de woonsfeer, creƫren we een plan op maat dat bij u past. Een mooie tuin is niet alleen een goed gekozen verzameling van planten en materialen. Een tuinontwerp op maat houdt rekening met alle aanwezige elementen. De ligging van de tuin, hoogtes, bodemsoort, plantenwensen, het ( eventuele )thema en het soort tuin.

RS Sfeertuinen draagt zorg voor perfectie en creativiteit tot in alle hoeken van uw tuin.

Het betrekken van de tuin bij de bestaande woning, het z.g.n. binnen-buiten gevoel is op dit moment heel populair. Verder kijken we ook naar welke eisen en wensen heb je? Het juiste ontwerp maakt van uw tuindroom, werkelijkheid.

Wat uw tuinwensen ook zijn, RS Sfeertuinen ontwerpt en voert uit. Hierin is ‘The Sky, the Limit’.

Nadenken over tuinonderhoud is op voorhand belangrijk

Iedere tuin, groot of klein, heeft onderhoud nodig. Ook dit element nemen wij mee in het tuinontwerp, hierbij staan uw wensen voorop. Desgewenst nemen na de aanleg ook het onderhoud van uw tuin volledig over. Als eigenaar hoeft u dan alleen nog maar te genieten van de schoonheid!

Tuin ideen met verrassende elementen

Bij een tuinontwerp bieden wij een voorstelling uw ideale tuin, volledig passend bij uw woon en tuinwensen. In ons ontwerp vinden we het geweldig onze opdrachtgevers te verrassen met elementen waaraan ze zelf nog niet direct gedacht hadden. Een goed ontwerp zal voelen als een geschenk.

We hebben natuurlijk overal al aan gedacht

Niet alleen de planten, maar juist gecombineerd met bestrating, materialen, tuinverlichting enz bepalen de sfeer van de tuin. Daarom bieden wij ook:

  • Een beplantingsplan, zorgvuldig gekozen beplanting passen bij uw wensen en smaak
  • Een tuinverlichtingsplan, die niet alleen zal zorgen voor praktische, maar juist ook de sfeerelement zal oplichten. Het verlichtingsplan maakt de kers op de taart en geeft het juiste gevoel weer in alle seizoenen.
  • Een beregeningsplan waarmee we zorgdragen voor de juiste hoeveelheid water in uw tuin.
  • We verzorgen natuurlijk ook de aanleg met uitsluitend de beste vakmensen.
  • Een onderhoudsplan die zorgdraagt dat uw tuin na de aanleg ook mooi en fris blijft.